We let the sun into our heads & hearts en gaan in collectief verlof van 2 t.e.m. 13/8. Bestellingen worden vanaf 16/8 behandeld.

Insignia maakt sinds juli 2020 deel uit van Tinko

Welkom bij Tinko

Tinko in Varsenare (bij Brugge) is gestart als groothandel geschenkartikelen in tin. Al heel vlug is daar een productie-eenheid aan toegevoegd met als doel direct en gemakkelijk in te spelen op de vragen van de klanten naar “custom made” artikelen in tin.

Een logisch gevolg van de creatie en commercialisering van nieuwe producten was het personaliseren van bestaande items.  Het toevoegen van een persoonlijke toets dat elk item specifiek en uniek maakt. Een eerste graveermachine werd aangekocht en al heel vlug kwam de vraag naar meer. Vandaag is Tinko uitgerust met de modernste graveermachines op de markt die zowat alles kunnen graveren.

Diamantgravures, freesgravures en lasergravures zijn voor Tinko een vanzelfsprekendheid. Als belangrijke speler op de markt van het graveren staat Tinko ook z’n mannetje
in de wereld van borduren en bedrukken. Tinko biedt u een volledig gamma aan, gepersonaliseerd naar uw wensen en eisen, in zowel kleine en zeer grote oplages.