We let the sun into our heads & hearts en gaan in collectief verlof van 2 t.e.m. 13/8. Bestellingen worden vanaf 16/8 behandeld.

Service Clubs

Als gelicensieerd partner ( licentie is in aanvraag ) van Rotary International kan u bij Tinko terecht voor een uitgebreid gamma producten die u op een professionele manier kan laten personaliseren. Bij ons bent u verzekerd van een uniek product van de hoogste kwaliteit.

In onze service club webshop kunt u een kijkje nemen naar de artikelen die wij ontwikkeld hebben voor de leden van Rotary Club International . Voortdurend worden er nieuwe producten toegevoegd, dit uit onze eigen expertise maar ook uw suggesties zijn altijd welkom.

Aanbod service clubs artikelen Tinko

De artikelen in onze webshop geven u een mogelijke voorstelling hoe uw idee of ontwerp er zou kunnen uitzien.

Elke bestelling wordt met dezelfde toewijding en passie behandeld om u en uw omgeving een unieke ‘Be impressed’ indruk te geven.

Tinko is vooral gespecialiseerd in het maken van:

Als gelicensieerd partner ( in aanvraag ) van Rotary International hebben wij onze webshop vooral naar Rotary leden gericht. Bent u lid of vertegenwoordiger van een andere service club, aarzel niet om via het invulformulier, mail of telefoon inlichtingen of een offerte te vragen.

Enkele realisaties voor verschillende Service Clubs

Een event gepland met uw Service Club of uw Service Club in de kijker plaatsen ?

Contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek en offerte.