We let the sun into our heads & hearts en gaan in collectief verlof van 2 t.e.m. 13/8. Bestellingen worden vanaf 16/8 behandeld.

Werkkledij, Teamkledij en Active Wear

Tinko geeft om het welzijn van zijn klanten daarom bieden wij enkel textiel aan van de hoogste kwaliteit. Onze kledingcollecties voor professionals zijn aangepast aan elke werkomgeving en we hebben een ruime keuze aan producten voor dagelijks gebruik. Tinko biedt hoogwaardig, stevige en duurzame outfits aan volledig op maat.

Bedrukking van kledij en textiel met Tinko logo

Bent u de vertegenwoordiger van een groot bedrijf, vrij beroep, KMO of van een eenmanszaak ? Of vertegenwoordigt u een sportvereniging, supportersclub of bent u verantwoordelijk voor een event groot of klein? Tinko heeft ongetwijfeld de oplossing voor u wat kledij betreft.

Naast de verschillende collecties werk-, sport en vrijetijdskledij heeft Tinko ook een volledig gamma labjassen, doktersjassen en kledij voor verpleegkundigen uit de zorgsector. We bieden u ook werkschoenen, beschermkledij en kledij met hoge zichtbaarheid en weerweerstand. Al uw hoogwaardige kledij voor speciale beroepen vindt u bij ons.

En om het helemaal af te maken heeft Tinko ook een ruim assortiment aan accessoires dat u net zoals de kledij volledig kan laten personaliseren met een druk- of borduurwerk.

Een greep uit de collecties

Nieuwsgierig naar de laatste trends ?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en offerte.