We let the sun into our heads & hearts en gaan in collectief verlof van 2 t.e.m. 13/8. Bestellingen worden vanaf 16/8 behandeld.

Beschermartikelen

‘Be impressed and protected’

Sinds lang voor het uitbreken van de pandemie kan u bij Tinko terecht voor EU-gecertificeerde en gepersonaliseerde bechermingsartikelen. Bij Tinko zijn al deze artikelen voorzien van de nodige certificaten om een optimale veiligheid te garanderen voor u en uw contacten. Daarnaast is het ook mogelijk om bijna al onze veiligheidsartikelen te bedrukken met uw logo, naam of een tekst.

Tinko biedt ook Buffs aan met een membraan ter vervanging van het klassieke mondmasker, niet te vergelijken met een sjaal of gewone bandana.

Beschermingsartikelen laten bedrukken Tinko

Ons aanbod aan neus- en mondmaskers reikt van herbruikbare stoffen mondmaskers, al dan niet voorzien met uw logo of naam tot de klassieke chirurgische en KN-95 of beter gekend FFP2 maskers. Naast het garanderen van uw veiligheid bieden wij u ook mondmasker accessoires aan zoals ear savers en safety cases Ear Savers verlichten de druk en irritatie aan uw oren bij het langdurig dragen van een mondmasker. 

Tinko biedt u ook Handontsmetting gels en sprays aan. Zowel de handige kleine verpakkingen voor tas en broekzak als de 5 liter bidons voor navullen van dispensers.

Oppervlakte reinigers en wipes in tafelpotten of kleine handige meeneemverpakkingen zijn niet weg te denken uit het aanbod.  Deze kunnen ook voorzien worden van uw eigen etiket met uw logo als give-away voor uw klanten en prospecten.

Voorbeelden van gepersonaliseerde beschermartikelen

Beschermartikelen voor u of als give-away ?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en offerte.