We let the sun into our heads & hearts en gaan in collectief verlof van 2 t.e.m. 13/8. Bestellingen worden vanaf 16/8 behandeld.

Badges en Buttons

Bij Tinko heeft u ruime keuze aan machine of hand geborduurde badges en geweven badges. Elke soort badge heeft zijn specifieke eigenschappen: keuze stof, aantal kleuren, techniek, doel en natuurlijk kwaliteit. Badges voor de hulpdiensten heeft andere vereisten dan een badge voor een jeugdbeweging of een badge voor protocollaire presentaties.

Tinko luistert naar uw eisen en noden. Tinko geeft u, als klant steeds het advies en voorstel dat u verwacht. Dankzij onze expertise en uw input leveren wij ongetwijfeld een product dat de ‘be impressed’ indruk achterlaat.

Aabod (Geborduurde) badges

Tinko biedt u geborduurde naambadges aan voorzien van velcro (male & female) indien uw naambadge dient om op verschillende kledingstukken te dragen. Indien de naambadge permanent op uw kledij moet dan raden wij u een opnaaibadge of een naambadge met een strijklaag (iron-on) aan. Uiteraard behoort in sommige toepassingen een borduursel ook tot de mogelijkheden.

Naast naambadges bieden wij ook naamplaatjes, borstkentekens, schoudergallons, plastiek kaarten, domingstickers, buttons en erelintjes  aan.

De verschillende mogelijkheden, materialen en toepassingen bespreken wij graag met u tijdens een afspraak, vul het formulier onderaan deze pagina en begin de start van een mooie samenwerking!

 

 

 

Voorbeelden van onze realisaties

Overtuigd van de verschillende mogelijkheden ?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en offerte.