We let the sun into our heads & hearts en gaan in collectief verlof van 2 t.e.m. 13/8. Bestellingen worden vanaf 16/8 behandeld.

Wie we zijn

be impressed with TINKO

Tinko is ooit gestart als groothandel geschenkartikelen in tin en koper door stichter en bezieler Eric Verhaege. Zoon, Bart Verhaege, heeft deze handel later uitgebreid en aangevuld met een kleine productie-eenheid ‘ Les étains de Bruges ‘ om sneller te kunnen inspelen op de stijgende vraag van klanten naar “custom-made” geschenkartikelen’.

Set gepersonaliseerde promoartikelen voor Cormafisk

Meer dan 40 jaar later verzorgt de huidige generatie van Tinko gravures, borduursels en bedrukkingen van de meest uiteenlopende producten voor de meest uiteenlopende klanten zijnde particulieren, zelfstandigen, service clubs, sportverenigingen en bedrijven. Dankzij een eigen productie-eenheid  maakt Tinko het mogelijk om kleine bestellingen snel af te leveren.

Tinko biedt een uitstekende service en een uitgebreid assortiment van uitmuntende kwaliteit. Tinko maakt een sublieme afwerking van elke presentatie of uiting mogelijk: kleine oplages vanaf 1 stuk of grote oplages. Daar staat Tinko voor: ‘Be Impressed‘.

Ondanks de pandemie van 2020 is Tinko erin geslaagd zijn activiteiten uit te breiden en een ander gerenommeerd bedrijf, Insignia, onder zijn vleugels te brengen en de continuïteit van beide te verzekeren.

Maak kennis met het Tinko-team

Bart Verhaeghe

zaakvoerder

Number 2

Grafisch vormgever

Waarin onderscheidt Tinko zich:

Vakkennis

Met meer dan 40 jaar aan ervaring over 2 generaties kan Tinko zich profileren als expert op het vlak van custom-made artikelen. Bij Tinko gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg.

Het ‘be impressed‘ motto dat wij trots naar buiten dragen maken we elke keer opnieuw waar.

Resultaatsgarantie

Bij Tinko mag u verzekerd zijn van een TOP-service, een uitgebreid assortiment en een uitmuntende kwaliteit.

Elk product vereist zijn eigen specificaties om het gewenste resultaat te garanderen met respect voor het budget en de vereisten van de klant.

 

Aanpak

Klantvriendelijk en klantgericht, samen met u leggen we het traject af naar het eindresultaat die u als klant hebt vooropgesteld. Dit kan alleen maar met naar u als klant te luisteren en te adviseren.

Voor de uitvoering zorgen we zelf met de meest geavanceerde technieken.

Onze waarden

Tinko staat voor kwaliteit, vertrouwen en authenticiteit.

Om te voldoen aan de eisen van onze klanten en partners kiezen wij steeds voor producten van de  hoogste kwaliteit. Het ontwikkelen van onze producten vereisen wederzijds vertrouwen. Vertrouwen dat wij naar u luisteren en vertrouwen dat wij een professioneel en authentiek product bezorgen dat voldoet aan uw wensen.

Bij Tinko staat de klant en zijn wensen centraal, naast luisteren geven wij steeds professioneel advies om u te begeleiden bij uw keuze.

Benieuwd wat Tinko voor u in petto heeft?