We let the sun into our heads & hearts en gaan in collectief verlof van 2 t.e.m. 13/8. Bestellingen worden vanaf 16/8 behandeld.

Bedrukken van uw naam, logo of persoonlijke boodschap

Tinko is gekend door zijn persoonlijke aanpak. Daarbij verliest het nooit zijn aandacht voor uw wensen en budget. Tinko adviseert u over de gepaste druktechniek voor uw kledij en giveaways rekening houdend met het resultaat die u beoogt.

Bedrukken naam en logo Leo Clubs

Textielbedrukking en bedrukking  in het algemeen is al jaren dé manier om uw onderneming of vereniging doeltreffend te promoten. Tinko biedt u vele printtechnieken aan volgens uw budget en doel.

Eén van de technieken voor textielbedrukking is een zeefdruk waarbij het drukwerk met een fijne laag aangebracht wordt. Daarnaast maken we ook gebruik van transferdruk en textieltransfer met zijn lage instelkosten en eenvoudig productieproces. Uiteraard biedt Tinko ook digitale druk aan.

Voor nog een andere toepassing, gadgets en giveaways, kiest u voor zeefdruk, digitale druk, embossing of doming. Doming is een techniek waarbij uw ontwerp bedekt wordt met een glasheldere hars om de kwaliteit te behouden en een 3D-effect te creëren.

Enkele voorbeelden van realisaties met bedrukking

Uw naam, logo of een boodschap laten bedrukken?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en offerte.