We let the sun into our heads & hearts en gaan in collectief verlof van 2 t.e.m. 13/8. Bestellingen worden vanaf 16/8 behandeld.

Borduren van uw naam, logo of persoonlijke boodschap

Borduren is een kwaliteitsvolle manier van personaliseren en reeds mogelijk vanaf één stuk. Een borduursel, eventueel in combinatie met een bedrukking en applicatie draagt bij tot een positieve uitstraling van uw bedrijf, organisatie, vereniging of event.

Elk detail, hoe verfijnd het ook mag zijn, zorgt voor een authentieke effect dat u kenbaar maakt en u onderscheidt van uw collega’s, klanten en concurrenten. Personaliseren door middel van een borduursel is duurzaam en wordt vaak als exclusief ervaren.

Borduren van naam en logo op textiel

Bedrijven en organisaties die kwaliteit als een essentieel onderdeel van hun communicatie beschouwen gaan voor exclusiviteit en functionaliteit die Tinko aanbiedt.

Tinko voorziet kledij en zijn accessoires van een professioneel borduursel. Naast ons eigen zeer uitgebreid aanbod is het bij ons ook mogelijk om de door u aangeleverde producten te voorzien van een professioneel borduurwerk.

Met de door u aangeleverde vectorbestanden wordt een borduurkaart gemaakt die wij digitaal bewaren.

Enkele realisaties met borduursel

Uw naam, logo of een boodschap laten borduren?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en offerte.